Zitkisten en viskisten

Alle sportvissers die aan de waterkant te vinden zijn hebben éénn overeenkomst met elkaar. We zijn allemaal begonnen met het vissen met de vaste hengel. Veel van deze vissers gaan zich op een bepaald moment specialiseren. De één gaat bijv. roofvissen en de ander kiest voor karpervissen en/ of vliegvissen.

Er is ook een erg grote groep die zich door ontwikkelen binnen de witvisserij tot bijvoorbeeld het wedstrijdvissen. Tijdens deze ontwikkeling groeien we van het staan aan de waterkant met het aas, hengel en dobber, tot aan het gebruik maken van vol uitgeruste visplateau’s. Je zult merken dat je al snel behoefte krijgt naar voorzieningen, waar je diverse noodzakelijke witvisbehoeftes in kan meenemen. Natuurlijk kan je hiervoor een viskist kopen en om relaxt aan de waterkant te vertoeven, een visstoel.  Een combinatie hiervan is de zitkist. Dit attribuut maakt het je een stuk gemakkelijker, omdat je hiermee alles wat je nodig hebt in één centraal punt kunt opbergen. In de vele overzichtelijke ruimtes en laden is er genoeg ruimte voor o.a. dobbers en tuigjes, voerbenodigdheden en nog vele andere dingen. Je hebt dus alles snel bij de hand en dat vist uiterst plezierig. Op deze waterdichte kisten zit ook een waterdicht kussen met een goed zitcomfort en de meesten hiervan hebben ook nog een heerlijke rugleuning. Als je de zitkist goed indeelt, hoeft je ook niet meer bang te zijn dat je materialen bent vergeten mee te nemen.

Je vindt hier altijd een divers aanbod van soms nieuw en vaak tweedehands zitkisten, van zeer eenvoudig tot aan de luxe rive zitkist voor de gevorderde witvis/wedstrijdvisser.

16 Producten