Voerboten & boten

Voor het karpervissen wordt vaak op moeilijk bereikbare stekken gevist. Een voerboot of (rubber)boot is dan dé uitkomst. Zowel voor het plaatsen van je karperonderlijn of het voeren van je stek zijn ze een uitkomst.
Er zijn vele soorten voerboten met verschillende functies zoals meerdere voerbakken, rig-plaats systeem, verschillende aandrijvingen en ga zo door. Ook zijn ze uit te bouwen met extra opties zoals een fishfinder, voervijzel of verlichting. Vele mogelijkheden, dus denk goed na wat je écht nodig hebt en laat je eventueel adviseren door ons.
Belangrijk bij voerboten, vooral tweedehands voerboten, zijn storingen. Ze staan er om bekend en daarom worden onze voerboten getest op storingen en het functioneren. Koop je bij ons een voerboot en deze krijgt toch een storing? Wij verhelpen het!

Een rubberboot kun je ook gebruiken voor het plaatsen van je rig of het voeren. Het voordeel hiervan is je veel meer voer kunt meenemen en op plekken kunt komen waar de voerboot niet bij kan. Ook hiervoor zijn extra opties mogelijkheden zoals een fishfinder of elektromotor.
Een poleyster karperboot is vooral gemaakt om zelf te verblijven op de boot en hierdoor op alle plekken kunt vissen die je maar kunt bedenken. Dit geeft een compleet andere beleving aan het karpervissen.
9 Producten