Onze producten

Welkom op de website van CV Fishing en wat leuk dat u onze website bezoekt. U bent bij ons op het juiste adres voor nieuwe en tweedehands visspullen. 

Bij ons kun je visspullen kopen, inruilen én verkopen.
Wij kopen onze nieuwe producten niet van reguliere groothandels en kunnen daarom onze producten extreem goedkoop aanbieden. Bij ons heb je minimaal 20% korting op de winkeladviesprijzen! Wil je nog goedkopere producten? Kijk dan eens rond in onze uitgebreide tweedehands hengelsport assortiment, want deze prijzen zijn vaak 50% of lager dan de winkeladviesprijs. Daarbij streven wij ernaar alleen producten van topmerken in te kopen. Inmiddels bestaat ons assortiment uit ruim 5000 verschillende producten en alles is op eigen voorraad! Daarbij hebben wij een sterk wisselend aanbod en zijn er wekelijks nieuwe producten in ons assortiment. Wilt u direct op de hoogte zijn van nieuw aanbod of acties? Volg ons op Facebook en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Mocht u vragen, opmerkingen of een afspraak willen maken dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

International visitors can always contact us by email or phone. You can also use our our English shop in the upper right corner.