Betaalmethoden

U kunt bij ons van een divers aanbod aan betaalmethoden gebruikmaken. Hieronder ziet u de verschillende betaalmethoden en wordt er uitgelegd wat ze inhouden.

Kies net als de meeste andere klanten van ons voor Ideal; het is snel, gratis en veilig.
 
Ideal
Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen via Ideal is gratis.
 
Paypal
PayPal zorgt ervoor dat u snel, makkelijk, veilig en snel kunt betalen als u online koopt. Zo kunt u met een goed gevoel online shoppen. Met PayPal kan u met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat uw bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de ons. Daarnaast biedt PayPal u aankoopbescherming voor alle betalingen welke u met PayPal verricht. Betalen via Paypal is gratis.

Bankoverschrijving
Als u zelf via een overschrijfformulier of internetbankieren wilt betalen kan dat ook. Houdt u er rekening mee dat dit proces langer kan duren dan de bovenstaande betaalmethoden en dat dit effect kan hebben op de snelheid van uw orderontvangst. Betalen via Bankoverschrijving is gratis. 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.cvfishing.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 
AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor www.cvfishing.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.
 
Mister Cash / Bancontact
Via Mister Cash/ Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders eenvouding online aankopen doen met hun bankpas. Deze methode is daarbij volledig veilig en betrouwbaar. De volgende banken zijn aangesloten bij Mister Cash: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Betalen met Bancontact is gratis.
   
Sofortüberweisung 
Met Sofortüberweisung kunnen klanten eenvoudig afrekenen via een rechtstreekse overboeking vanaf de bankrekening. Het is een zeer veilig methode en is bankonafhankelijk. 
Betaling via Sofortüberweisung is gratis.

Mastercard, Maestro, American Express en VISA
U kunt met de creditcards van Mastercard, Maestro, American Express en Visa gratis betalen bij ons.

Giropay, Cart bleue, KBC, Belfius en ING HomePay
Betaling via deze betaalmethodes is gratis.
 
Betalen bij afhalen 
Ondanks dat wij een webwinkel zijn vinden wij het logisch dat u misschien uw bestelling wilt ophalen. Daarom willen wij dit als extra dienst wél aanbieden! U kunt op afspraak de producten ophalen in Ferwert.