Ophalen, verzenden & retourneren

Ophalen
Ondanks dat wij een webwinkel zijn vinden wij het logisch dat u soms producten wilt ophalen. Daarom willen wij u wél de mogelijkheid bieden om producten op te halen! U kunt alleen op afspraak de producten ophalen in ons magazijn aan de Herinckhavestraat 5, 7557 JJ Hengelo (O).
Bij afhalen is er de mogelijkheid te betalen per pin én contant. U kunt een product binnen 48 uur afhalen en vaak dezelfde dag nog!


Verzenden 
Bijna alle producten in ons assortiment kunnen verzonden worden als pakket*. Ons systeem geeft automatisch aan of de bestelling te verzenden is en hoeveel het kost. Voor alle pakketten** gelden de maximale afmetingen: 175 bij 75 bij 75 cm. Daarbij zijn alle pakketten tot een bedrag van € 500 verzekerd. Al onze pakketten worden in 1 a 2 werkdagen geleverd. 

Pakket naar België (volgende werkdag bezorging)
Tot 1 kg: € 8,95
Van 1 tot 5 kg: € 9,95
Van 5 tot 10 kg: € 11,30
Van 10 tot 20 kg: € 16,00

Pakket naar Duitsland (volgende werkdag bezorging)
Tot 1 kg: € 7,70
Van 1 tot 5 kg: € 10,00
Van 5 tot 10 kg: € 12,00
Van 10 tot 20 kg: € 14,50

Ook is het mogelijk om voordelig pakketten naar andere landen te sturen!
Shipping to countries outside the Netherlands is no problem. Please contact us for more information.

Retourneren
Wij raden altijd aan om de retourregels volledig te lezen voor elke aankoop. Leest u a.u.b. ons retourbeleid goed door zodat u begrijpt hoe ons beleid werkt.
Het retourbeleid wordt in werking gesteld op de dag dat u de bestelling heeft ontvangen en u zult de bestelling binnen 14 dagen moeten retourneren. 
Een verzoek om een product te retourneren kunt u alleen per email doen. U zult zo snel mogelijk, maar maximaal tot 12 uur later een reactie op uw email ontvangen. 

Retour stappenplan
Om uw product te ruilen vragen wij u de volgende stappen te volgen:
1. Neem contact met ons op via [email protected] zodat wij weten dat u uw bestelling wilt retourneren.
2. U ontvangt van ons een email met instructies én een gratis retour-label, let er op dat u geen spam of junk-mail filters heeft aanstaan.
3. Verpak het product dat geruilt moet worden in de orginele verpakking, inclusief alle andere materialen en accesoires uit de orginele verzending.
4. Breng het pakket naar een pakketshop bij u in de buurt. U vindt de dichtstbijzijnde DPD parcel shop hier: https://www.dpd.com/nl/parcelshops/show
5. Zodra wij de goederen hebben ontvangen zullen deze worden gecontroleerd op de verpakking en staat.
6. Wanneer het product correct is geretourneerd streven wij er naar het volledige bedrag binnen 2 werkdagen terug te storten.  

Retourzendingen via andere pakketdiensten worden niet vergoed.

Let op: Producten welke in een niet herverkoopbare staat zijn en/of niet bij ons zijn aangegeven als te retourneren producten, lopen het risico niet vergoed te worden. Volg dus goed het bovenstaande stappenplan.

Garantie
Wanneer u een nieuw product bij ons heeft besteld en deze gaat na 14 dagen na aankoop kapot of raak beschadidigd zal gekeken worden of het product onder de garantie valt. Op een nieuw product geldt 1 jaar garantie vanaf het moment dat u het product ontvangt. U kunt dan een email sturen naar: [email protected] met daarbij informatie over het product zoals de schade én het aankoopbewijs. Vervolgens kunt u het product terugbrengen of verzenden naar ons. Wij gaan vervolgens kijken of het product onder de garantie valt.

 

* Er wordt niet onder rembours verzonden.
** Afmetingen gelden niet voor het verzenden van hengels