Over ons

     CV Fishing bestaat inmiddels ruim 9 jaar. Het is opgezet uit de behoefte naar karperspullen van goede kwaliteit maar voor een betaalbare prijs. Wij zijn zelf gek op vissen, maar vinden wel dat het betaalbaar moet blijven. Toen bleek dat tweedehands spullen een perfecte oplossing zijn. Wij zijn in de tussen tijd gegroeid naar de grootste webshop van de Benelux in tweedehands producten voor de karpervisserij.
     In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid met o.a. nieuwe producten, maar wel altijd van de betere merken als Fox, Shimano, Prologic, JRC en ga zo maar door. Op onze nieuwe producten heeft u altijd gegarandeerd minimaal 20% korting op de winkel(advies)prijs. Daarnaast is er ook een roofvisassortiment bij gekomen met dezelfde insteek.
    Wij van CV Fishing zullen ons uiterste best blijven doen om het assortiment uit te breiden en de prijzen zo laag mogelijk te houden. Ook willen we bekend blijven staan om onze goede service, want wij weten maar al te goed dat dit net zo belangrijk is. En een goede service kost bij ons niks!

Ook wij vissen graag, dus we weten waar we over praten en weten wat u wilt!