Over ons - CV Fishing en het team

Hoe het begon
Man man wat vliegt de tijd, 1 juli dit jaar bestaan we officieel alweer 10 jaar. Daarvoor bestond het ook al 3 jaar maar toen was het nog, zoals je wel vaker hoort, vanaf het zolderkamertje als student. De visspullen lagen onder het bed, achter de tv en de pakketjes werden op het bureau tussen de studieboeken klaar gemaakt. Klanten die het assortiment wilden zien moesten eerst 2 trappen op dwars door het huis. Nadat Coen net was begonnen sloot al snel Vincent aan en moest het handeltje toch naam krijgen. Creatief als ze zijn werd dat iets met CV.... En natuurlijk hadden die twee meteen al wereldwijde ambities werd er een Engelse benaming aangeplakt en CV Fishing was geboren. Vincent ging al snel ondernemen in andere branches, maar Coen wilde doorgaan en CV Fishing was al wat bekend dus is het zo gelaten. Overigens wordt Vincent na al die jaren nog maandelijks op de hoogte gehouden tijdens een kop koffie of tijdens een vistripje. Die man moet z'n investering natuurlijk in de gaten houden.

Tegenwoordig
Goed, inmiddels vele jaren later is CV Fishing nog steeds bezig met precies hetzelfde als waar ze ooit mee begonnen waren namelijk nieuwe en tweedehands visspullen inkopen, inruilen en verkopen. Dat "handeltje" is nu alleen gegroeid naar 5000 verschillende producten, meerdere medewerkers en is er een wereldwijd klantenbestand.
Voor zover bekend zijn wij nog altijd het enige bedrijf in Nederland (en België) dat zich hiermee bezig houdt.

Het CV Fishing team
Leuk verhaal maar wie werken daar nou en vissen ze zelf ook? We lopen ze eens even allemaal langs.

Coen, oprichter 
Vist al vanaf z'n 6e jaar, maar grote vissen vangen ho maar! Inmiddels meer kennis van de spullen zelf dan van het vangen. Mag graag vissen met de feederhengel en nachtvissen op karper, maar gaat ook zeker in Nederland mee om te roofvissen. De laatste jaren is de liefde voor het zeevissen op verre oorden ook begonnen, want als die grote vissen in Nederland niet gevangen worden moet het maar in het buitenland. 
Vraag Coen vooral voor advies over het groot materiaal zoals bijvoorbeeld hengels, molens of tenten. Door jarenlange ervaring weet hij precies welke producten nieuw én tweedehands van de juiste kwaliteit zijn en dus voor jarenlang plezier zullen zorgen. Begin hem niet over onderlijnen, want die maakt hij nog steeds niet zelf.

Team-CVFishing

Renée, marketing & product manager
Ein-de-lijk wat vrouwelijk inbreng in ons team! Renée assisteert bij de marketing maar ook dat we gevonden worden op Google en allerlei platformen. Ze is daarbij echt een creatief genie en maakt prachtige banners en andere reclame! Wat een aanwinst. Echt áltijd vrolijk en aan het zingen en ze staat haar mannetje tussen al die mannen.

Tom, chef magazijn
Is je pakketje netjes en stevig ingepakt? Grote kans dat Tom dat gedaan heeft. Eigenlijk komt elke pakketje door zijn handen en hij doet er dan ook alles voor dat de klant het goed ontvangt. Ook zorgt hij ervoor dat ons magazijn er pico bello bij staat, dus mocht je ons magazijn eens bezoeken dan zul je verrast worden hoe strak het erbij ligt. Vraag 'm gerust waar iets ligt, want hij weet het. Vraag hem niet hoe je de visspullen moet gebruiken, want hij vist niet. Maar over drummen kan hij je uren vertellen.

Tom

Huub, manager sfeerbeheer
Deze jongen is inmiddels alweer een stuk groter dan op de foto en toen hij als stagiaire binnen kwam. Hij ontwikkelt zich goed en mag zich daarom inmiddels als manager sfeerbeheer voordragen. Hij zal elke bezoeker hartelijk welkomen en eventueel een speeltje brengen, hij verwacht wel een aai terug. Ook zorgt hij ervoor dat de sfeer bij ons op de zaak altijd goed is! Wederom een topaanwinst voor CV Fishing.Sharon, schoonmaak juffrouw
Je snapt natuurlijk 5 (zogenaamd) hardwerkende collega's kunnen er een zootje van kunnen maken. Gelukkig hebben we Sharon, want die heeft er gewoon lol aan om onze bende op te ruimen.