Over ons - CV Fishing en het team

Hoe het begon
Man man wat vliegt de tijd, 1 juli dit jaar bestaan we officieel alweer 9 jaar. Daarvoor bestond het ook al 3 jaar maar toen was het nog, zoals je wel vaker hoort, vanaf het zolderkamertje als student. De visspullen lagen onder het bed, achter de tv en de pakketjes werden op het bureau tussen de studieboeken klaar gemaakt. Klanten die het assortiment wilden zien moesten eerst 2 trappen op dwars door het huis. Nadat Coen net was begonnen sloot al snel Vincent aan en moest het handeltje toch naam krijgen. Creatief als ze zijn werd dat iets met CV.... En natuurlijk hadden die twee meteen al wereldwijde ambities werd er een Engelse benaming aangeplakt en CV Fishing was geboren. Vincent ging al snel ondernemen in andere branches, maar Coen wilde doorgaan en CV Fishing was al wat bekend dus is het zo gelaten. Overigens wordt Vincent na al die jaren nog maandelijks op de hoogte gehouden tijdens een kop koffie of tijdens een vistripje. Die man moet z'n investering natuurlijk in de gaten houden.

Tegenwoordig
Goed, inmiddels vele jaren later is CV Fishing nog steeds bezig met precies hetzelfde als waar ze ooit mee begonnen waren namelijk nieuwe en tweedehands visspullen inkopen, inruilen en verkopen. Dat "handeltje" is nu alleen gegroeid naar 5000 verschillende producten, meerdere medewerkers en is er een wereldwijd klantenbestand.
Voor zover bekend zijn wij nog altijd het enige bedrijf in Nederland (en België) dat zich hiermee bezig houdt.

Het CV Fishing team
Leuk verhaal maar wie werken daar nou en vissen ze zelf ook? We lopen ze eens even allemaal langs.

Coen, oprichter 
Vist al vanaf z'n 6e jaar, maar grote vissen vangen ho maar! Inmiddels meer kennis van de spullen zelf dan van het vangen. Mag graag vissen met de feederhengel en nachtvissen op karper, maar gaat ook zeker in Nederland mee om te roofvissen. De laatste jaren is de liefde voor het zeevissen op verre oorden ook begonnen, want als die grote vissen in Nederland niet gevangen worden moet het maar in het buitenland. 
  Vraag Coen vooral voor advies over het groot materiaal zoals bijvoorbeeld hengels, molens of tenten. Door jarenlange ervaring weet hij precies welke producten nieuw én tweedehands van de juiste kwaliteit zijn en dus voor jarenlang plezier zullen zorgen. Begin hem niet over onderlijnen, want die maakt hij nog steeds niet zelf.

Team-CVFishing

Delon, product kenner
Deze man zorgt ervoor dat elk product gefotografeerd wordt en op de website komt. Elk product dat bij ons binnen komt gaat door zijn handen. Vist al sinds hij een kleine jongen was. Kwam bij ons binnen als fanatiek karper -en roofvisser, maar raakte al snel verliefd op de vele andere visserijen. Je kunt hem dus zo maar tegen komen tijdens witviswedstrijd met de vaste hengel maar ook met een vlieghengel langs de rivier de Regge (voor niet-tukkers, dat grenst aan Twente). Waar Coen zwaar tekort schiet op onderlijn gebied, compenseert Delon ruimschoots. Heb je technische vragen over bijvoorbeeld een molen? Deze man ontleedt met alle gemak een vintage ABU molen maar ook een nieuwe Shimano baitrunner. Wil alles begrijpen én kunnen, en dat lukt 'm ook nog!

Team CV FIshing

Anna, schoonmaak juffrouw
Je snapt natuurlijk 3 (zogenaamd) hardwerkende heren kunnen er een zootje van kunnen maken. Gelukkig hebben we Anna. Klets ons de oren van het hoofd en heeft altijd wel weer wat meegemaakt dus er wordt na binnenkomst vaak weer hard (zogenaamd) gewerkt. Ben je een Russische klant dan helpt Anna ons graag even met de vertaling (niet dat een Russiche klant dit kan lezen). Ohja, ze rijdt de dikste auto van ons allen.