Betaalmethoden

U kunt bij ons van een divers aanbod aan betaalmethoden gebruikmaken. Hieronder ziet u de verschillende betaalmethoden en wordt er uitgelegd wat ze inhouden.

Kies net als de meeste andere klanten van ons voor Ideal; het is snel, gratis en veilig.

Ideal
Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen via Ideal is gratis.

Paypal
PayPal zorgt ervoor dat u snel, makkelijk, veilig en snel kunt betalen als u online koopt. Zo kunt u met een goed gevoel online shoppen. Met PayPal kan u met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat uw bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de ons. Daarnaast biedt PayPal u aankoopbescherming voor alle betalingen welke u met PayPal verricht. Voor het betalen met Paypal worden kosten in rekening gebracht welke afhankelijk zijn van het transactiebedrag.

Bankoverschrijving
Als u zelf via een overschrijfformulier of internetbankieren wilt betalen kan dat ook. Houdt u er rekening mee dat dit proces langer kan duren dan de bovenstaande betaalmethoden en dat dit effect kan hebben op de snelheid van uw orderontvangst. Betalen via Bankoverschrijving is gratis. 

Afterpay
Met AfterPay kunt u online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van een vertrouwde acceptgiro of digitaal betaaloverzicht. Bijkomend voordeel is dat u altijd en overal uw producten kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards. Voor het betalen met Afterpay worden € 1,50 kosten in rekening gebracht. Onbekende klant van Afterpay kunnen bestellingen doen tot € 200 en bekende klanten van Afterpay kunnen tot € 300 bestellingen doen.

Mister Cash / Bancontact
Via Mister Cash/ Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders eenvouding online aankopen doen met hun bankpas. Deze methode is daarbij volledig veilig en betrouwbaar. De volgende banken zijn aangesloten bij Mister Cash: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Voor het betalen met Mister Cash / Bancontact rekenen wij 1,5% transactiekosten.
     
Sofortüberweisung 
Met Sofortüberweisung kunnen klanten eenvoudig afrekenen via een rechtstreekse overboeking vanaf de bankrekening. Het is een zeer veilig methode en is bankonafhankelijk.Voor het betalen met Sofortüberweisung rekenen wij 1,5% transactiekosten.

Betalen bij afhalen 
Ondanks dat wij een webwinkel zijn vinden wij het logisch dat u misschien uw bestelling wilt ophalen. Daarom willen wij dit als extra dienst wél aanbieden! U kunt op afspraak de producten ophalen in Hengelo (O). Het adres kunt u telefonisch of via email aanvragen. Bij afhalen is er alleen de mogelijkheid contant te betalen.
Er zijn wel 2 pinautomaten in de buurt.