Ophalen, verzenden & retourneren

Ophalen
Ondanks dat wij een webwinkel zijn vinden wij het logisch dat u soms producten wilt ophalen. Daarom willen wij u wél de mogelijkheid bieden om producten op te halen! U kunt op afspraak de producten ophalen in Hengelo (O). Het adres kunt u telefonisch of via email aanvragen. Bij afhalen is er alleen de mogelijkheid (gepast) contant te betalen. U kunt een product binnen 48 uur afhalen en vaak dezelfde dag nog!

Verzenden 
Bijna alle producten in ons assortiment kunnen verzonden worden als pakket*. Ons systeem geeft automatisch aan of de bestelling te verzenden is en hoeveel het kost. Voor alle pakketten** gelden de afmetingen: 175 bij 75 bij 75 cm. Daarbij zijn alle pakketten tot een bedrag van € 500 verzekerd.  Al onze pakketten worden in 1 a 2 werkdagen geleverd. Om toch een beeld te krijgen van wat de verzendkosten kunnen zijn, vindt u hieronder een prijzenoverzicht:

Pakketpost Nederland (volgende werkdag bezorging)
Pakket van   0 tot 10 kg: € 6,95
Pakket van 10 tot 20 kg: € 13,50
Pakket van 20 tot 30 kg: € 20,00
Pakketten langer dan 195 cm: € 30,00 

Brievenbuspost (volgende dag bezorging)
Maximale afmetingen: 38 x 26,5 x 3,2 cm.
Maximaal gewicht: 3 kg
Prijs: afhankelijk van het gewicht. Dit wordt automatisch door het systeem berekend.

Hengels verzenden / bezorgen
Het is bij ons mogelijk om karperhengels t/m 12 feet en 1 delige roofvishengels tot 1.95 meter te verzenden. Ofwel tot ongeveer een deellengte van 190 cm. De kosten bedragen € 6,95 euro voor 1 t/m 3 hengels. Voor België zijn de kosten 10,00 euro en Duitsland 10,00 euro.
Hengels langer dan 1.95 meter kunnen ook verzonden worden, hiervoor zijn de verzendkosten € 19,50 euro binnen Nederland.

Pakket naar België (volgende werkdag bezorging)
Tot 1 kg: € 8,95
Van 1 tot 5 kg: € 10,00
Van 5 tot 10 kg: € 11,30
Van 10 tot 20 kg: € 16,00

Pakket naar Duitsland (volgende werkdag bezorging)
Tot 1 kg: € 7,70
Van 1 tot 5 kg: € 10,00
Van 5 tot 10 kg: € 12,00
Van 10 tot 20 kg: € 14,50

Ook is het mogelijk om voordelig pakketten naar andere landen te sturen!
Shipping to countries outside the Netherlands is no problem. Please contact us for more information.

Retourneren
Wij raden altijd aan om de retourregels volledig te lezen voor elke aankoop. Leest u a.u.b. ons retourbeleid goed door zodat u begrijpt hoe ons beleid werkt.
Het retourbeleid wordt in werking gesteld op de dag dat u de bestelling heeft ontvangen en u zult de bestelling binnen 14 dagen moeten retourneren.

Retour stappenplan
Om uw product te ruilen kunt u de volgende stappen volgen:
1. Neem contact met ons op via info@cvfishing.nl zodat wij weten dat u uw bestelling wilt retourneren.
2. Verpak het product dat geruilt moet worden in de orginele verpakking, inclusief alle andere materialen en accesoires uit de orginele verzending.
3. Het retouradres is;
CV Fishing
Herinckhavestraat 5
7557 JJ Hengelo

3.1: Alle producten behalve karperhengels kunt u zelf terug sturen via Post NL. Wanneer het een pakket betreft ontvangen wij graag de Track & Trace code. Ook geeft u via de email door op welke dag het is verzonden, zodat wij rekening kunnen houden met het ontvangen het pakketje.
3.2 Als uw retour-product een karperhengel is geeft u aan vanaf welk adres het pakketje kan worden opgehaald en op welke dag. Wij laten vervolgens uw pakket ophalen door onze pakketdienst. 
3.3 Mocht het voor u niet mogelijk zijn om het pakketje zelf te versturen en het betreft geen karperhengel, dan kunnen wij deze bij u laten ophalen. Hiervoor worden wel kosten in rekening gebracht. Dit kunt u via ons emailadres aangeven.
4. Zodra wij de goederen hebben ontvangen zullen deze worden gecontroleerd op de verpakking en staat.
5. Wanneer het product correct is geretourneerd streven wij er naar het volledige bedrag binnen 3 werkdagen terug te storten.  
5.1 Wanneer uw product een karperhengel betreft zal van het betaalde bedrag de verzendkosten verrekend worden, gezien deze ook betaald zijn voor het ophalen.

Let op: Producten welke in een niet herverkoopbare staat zijn en/of niet bij ons zijn aangegeven als te retourneren producten, lopen het risico niet vergoed te worden. Volg dus goed het bovenstaande stappenplan.

Retourmelding per email doorgeven
Een verzoek om een product te retourneren kunt u per email naar info@cvfishing.nl sturen. U zult zo snel mogelijk, maar maximaal tot 12 uur later een reactie hierop ontvangen. Let er op dat u geen spam of junk-mail filters heeft aanstaan.

* Er wordt niet onder rembours verzonden.
** Afmetingen gelden niet voor het verzenden van hengels

Garantie
Wanneer u een nieuw product bij ons heeft besteld en deze gaat na 14 dagen na aankoop kapot of raak beschadidigd zal gekeken worden of het product onder de garantie valt. Op een nieuw product geldt 1 jaar garantie vanaf het moment dat u het product ontvangt. U kunt dan een email sturen naar: info@cvfishing.nl met daarbij informatie over het product zoals de schade én het aankoopbewijs. Vervolgens kunt u het product terugbrengen of verzenden naar ons. Wij gaan vervolgens kijken of het product onder de garantie valt.